Pilates

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen Nordisk Yoga
By Odense
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nordisk Yoga
Pilates

Styrk din bækkenbund, styrk din psyke. Der er utrolig mange forskellige måder at styrke kroppen og psyken på og en af de meget kendte, som havde sin storhedstid i de sene 90’ere og tidlige 00’er, er pilates.

Pilates er et system af stræk og styrkeøvelser til genopbygning af kroppens muskler. Kernen i Pilates er træning af ryggens og mavens muskler samt bækkenbund, og alle uanset form og alder, kan deltage.

Bækkenbunden er vigtig at træne for især kvinder der lige har født, men alle bør træne sin bækkenbund dagligt, så Pilates er en ganske fornuftigt måde at gøre det på.

Det er ikke kun kvinder der kan have god gavn af Pilates og bækkenbundsøvelser. Også mænd har god gavn af dette. Det hjælper både på sexdriften og minimerer sandsynligheden for inkontinens både for mænd og kvinder.

Holdet henvender sig til dig, der gerne vil styrke og smidiggøre kroppen på en skånsom, men udfordrende måde.
Pilates kræver stor fokusering, da det er teknisk svært at lære.

På en stille og rolig måde gennemgås alle principperne, så du får det maksimale ud af øvelserne. Når man udøver Pilates, er processen vigtigere end resultatet. 

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Nordisk Yoga dig med mere information om hvordan du bliver Pilates