Parterapeut

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 2 år Ingen Sexologiskolen
Sexologiskolen
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Sexologiskolen
Sexologiskolen
Parterapeut

De fleste af os vandrer gennem livet som en del af et par - eller som en del af et par forhold. Enten er vi i et parforhold eller også imellem forhold. Hvert forhold kan have brug for støtte indimellem. Den nye certificerede Parterapeut Uddannelse hos Yazmin Fox, tager udgangspunkt i parrenes forskellige faser. De problemer der kan lægge i et parforhold i opstarten, eller i det lange forhold, når “gnisten” er væk, når vi oplever svigt eller utroskab osv.


Uddannelsen


Uddannelsen til Parterapeut på Islands Brygge har nogle af de bedste foredragsholdere, undervisere og talenter indenfor parterapiens verden. Underviserne er som på Sexolog Uddannelsen samlet fra hele Norden, og også en enkelt fra den store verden, udenfor Norden. Blandt underviserne er både en præst, såvel som en underviser fra Familieskolen. Vi har nogle af de bedste jordemødre og sundhedsplejersker til at fortælle om tiden med graviditet og barsel, der er en udfordrende tid for de fleste parforhold og sexliv. Du møder naturligvis også psykologer, psykoterapeuter og parterapeuter blandt underviserne på parterapeutuddannelsen. Som på Sexolog Uddannelsen er der også undervisning i kostens og hormonernes betydning for vores forhold og sexliv. Thorbjørg, forfatteren til “10 år yngre - på 10 uger” står for en saglig og humoristisk præsentation af dette område.


Varighed


Uddannelsen spænder over 1 år, med godt 150 timers undervisning, egenterapi i gruppe, supervision i gruppe og studieture i ind- og udland. Uddannelsen foregår i København. Uddannelsen kører hver anden torsdag i ulige uger, minus helligdage og skoleferierne.


Pris kr. 59.000.


Betaling til uddannelsen er bindende ved tilmelding, hvor det fulde beløb betales. Hvis du også tilmelder dig Sexologuddannelsen kan du få begge uddannelser for 110.000 kr.


Jobmuligheder

Parterapeut.



Specielle adgangskrav

Skriftlige prøver