Nanobioscience - Bacheloruddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Syddansk Universitet Odense
By Odense
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Syddansk Universitet Odense
Nanobioscience

Nanoteknologi er af mange blevet udråbt som noget af det hotteste indenfor den videnskabelige udvikling. Der er kommet nye og spændende nanoprodukter på markedet de sidste par år såsom alt fra nanobeskyttelse af sofaer, tæpper, bilruder og andre forbrugsgenstand til medicin udviklet med elementer af nanoteknologi. Har du lyst til at være med indenfor et af de mest innovative og lovende videnskabelige felter, så er Nanobioscience et åbenlyst valg.

Uddannelsen har fælles optag med alle de andre naturvidenskabs fag.


Sidst på året vælger man. Så hvis du fra starten af ikke ved hvad du vil, finder du ud af det i løbet af året. Det kan også være at du har besluttet dig for en bestemt retning, men finder ud af i løbet af året at det ikke er det du vil, da du har fået øjnene op for noget andet.


Der er meget kemi, biologi og fysik på uddannelsen, og du kan fortsætte med at videreuddanne dig i stort set alle de uddannelser der har med de tre fag at gøre.


Der er meget fokus på nanoteknologi i vores verden lige for tiden, så der er store muligheder for at få et job efterfølgende.


I Nanobioscience kommer du til at studere biologiske processer for at opnå ny og banebrydende viden om nanoteknologi. En nanoteknologi, der kan bruges til at gøre menneskers liv bedre (via nye former for medicin) og nemmere (forbrugsprodukter). Det første år af uddannelsen fungerer som et "Scienceår", hvor vægten er lagt på traditionelle fag som fysik, kemi, matematik, molekylærbiologi og biologi. Herefter kan du tilvælge enkelte valgfrie kurser og afslutter de første 3 år med et selvstændig bachelorprojekt eventuelt sammen med en virksomhed.Jobmuligheder

Uddannelsen i Nanobioscience giver mulighed for beskæftigelse i både danske og internationale virksomheder inden for bioteknologi, nanoteknologi og medicinalindustri.Specielle adgangskrav

Dansk niveau A, Engelsk niveau B, Matematik niveau A, Fysik niveau B, Kemi niveau B