Musik og Teater

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Uldum Højskole
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Uldum Højskole
Musik og Teater

Musik:
At spille musik giver en helt anden følelse end bare at være til en koncert. Det er noget helt andet at stå på en scene. Du behøver ikke at kunne spille et instrument inden du ankommer til højskolen. Hvis du kan lide musik og du gerne vil lære at spille, så kan du også lære det her.
Du kan lære at spille guitar, så du kan spille for til lejrbålssangene. Det er noget du vil glæde dig over i lang tid efter. Især hvis du er den kunstneriske type der også er god til at skrive sange.
Det rytmiske kor er dit pusterum i hverdagen mellem alle de andre fag. Det er et socialt fag og du skal bare kunne lide at synge for at vælge faget. Du lærer teknikker til at trække vejret på de rigtige tidspunkter så du kan holde tonerne længere og lære at styre din stemme bedre.
Her er en liste over alle de fag du kan få på Musik og Teater linjen:
BEGYNDERBAND
 SANGSKRIVNING  JAZZ OG BLUES  ROCK OG POP  GARAGEROCK  TURNÉBAND  LYDSTUDIE  MUSIKLEDELSE  MUSIKHISTORIE  LEJRBÅLSGUITAR  KOR – RYTMISK   KOR- FORESTILLNG  KOR -TEATERFESTIVAL KOR – HAPPY CHRISTMAS  DANS  SANGE FRA HØJSKOLESANGBOGEN

Se video om Musik og Teater her:

Teater:
Måske er du typen der elsker at stå på en scene, men ikke med et instrument i hånden. Det er dig folk altid forventer kommer med en kommentar eller en grimasse der passer til situationen. Du er en mester i at improvisere, eller også ønsker du at blive det. Uanset hvor dygtig eller selvlært du er, så er der plads til dig på Teaterholdene. Du kan vælge mellem både almindelig teater, børneteater og teatersport.
Så er du til gøgl og sjov og ballede eller seriøse forestillinger så kan du tage et teaterfag på dit højskoleophold hos Uldum Højskole. Desuden er det også interessant at vælge teater for dig, som synes det er spændende at sætte scene op, eller lege med lys og lyd eller scenografi.