Musik - Soundhouse

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser 1 år Ingen Brandbjerg Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 1 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Brandbjerg Højskole
Musik - Soundhouse

Brandbjerg Højskole har en lang musiktradition og musik præger i særlig grad skolens kreative miljø. Musik på Brandbjerg er både individuel dygtiggørelse og en fælles oplevelse af, at tingene går op i en højere enhed.

Uanset om der på turnéres, om der spilles på Jelling festival, indspilles en cd eller jammes til festen, handler det om rendyrket spilleglæde. I Brandbjergs musiske miljø får du den vejledning og udfordring, du behøver for at udvikle dit talent, hvad enten du stiler efter optagelse på MGK eller vil dyrke musikken som din suveræne fritidsbeskæftigelse.

Brandbjergs musikuddannelse hedder SoundHouse og giver plads til alle typer musikere på alle niveauer. Selvom det er fællesskabet der er i centrum på uddannelsen, har du også mulighed for at udvikle dig musikalsk og finde ny inspiration i dine medstuderendes ideer og diversiteter.

Der er altid plads til at eksperimentere i SoundHouse, og det er ikke kun den gængse musik der eksperimenteres med. Alt hvad der kan afgive en lyd, en metalstang, et gummibånd eller bobler i en sodavand. Alt kan laves til et projekt, du kan arbejde med og producere til lige hvad du vil.

Som en del af fællesskabet er mangfoldighed en vigtig del af uddannelsen. Det er for Brandbjerg noget grundlæggende i musikken og undervisningen at der skabes respekt og tolerance, som udledes af mangfoldigheden. Det er ud af disse musikalske møder i mangfoldigheden at du skaber din musik på SoundHouse.

Der er ingen undervisere på SoundHouse, men til gengæld en masse vejledere. Titlen vejleder skyldes at du ikke undervises til en bestemt genre eller retning, men vejledes til det du brænder for. Til tider kan der komme gæstevejledere på besøg både fra Danmark og fra andre dele af verden. Desuden er der som minimum én koncert om måneden fra forskellige kunstnere, som man desuden har mulighed for at jamme med i en afslappet atmosfære, hvis man er heldig.

Brandbjerg afholder en festival i november, hvor du har mulighed for at spille for et større publikum. Efter festivallen foretages en rejse til udlandet. Her kan du få endnu mere inspiration til din musikalske rejse.

Som sagt er der først og fremmest fokus på dig, og udviklingen af dit talent i dit tempo og på den måde du ønsker det. Så hvis du er til det eksperimenterende inden for musikken, så prøv SoundHouse på Brandbjerg Højskole af.