Musik - Højskolekurser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Egå Ungdoms-Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Egå Ungdoms-Højskole
Musik

Musik på Egå Ungdoms-Højskole er først og fremmest sammenspil med genrer fra de sidste mange års rytmiske musik. Der er også mulighed for at vælge kor og nogle gange tilbydes instrumentalundervisning og stemmetræning.  

Derudover skrives der hvert år en musical, som opføres for gæster og familie sidst på skoleåret.

I musik får du plads til at eksperimentere med musikken!

Du kommer til at arbejde med fede numre i forskellige genrer fra pop, rock, soul, funk. Hvis ikke du har spillet før på et instrument, kan du lære det, da du har mulighed for at øve dig i fritiden og blive bedre. Du behøver ikke kunne noder for at lære at spille. Nogle lærer det efter gehør. Sammen kommer musikken til at svinge, når vi arbejder med pulsen, rytmen og groovet i musikken.

Du bliver musisk stærk, når du bliver en del af et band og det bliver en fantastisk musicalforestilling du kommer med i, enten som sanger eller musiker. For mange bliver det at spille musik en livsstil. Og du kan leje en guitar af skolen, hvis du vil øve dig i fritiden.

Der er mange forskellige instrumenter at spille på på skolen. Blandt andet: Bas, trommer, guitar, klaver/keyboard, percussion, blæsere og sangere både til kor og leadsang.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Egå Ungdoms-Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Musik