Mindfulness og yoga

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen Nordisk Yoga
By Odense
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nordisk Yoga
Mindfulness og yoga

Mindfulness er blevet det nye sort i den senere tid. Alle gør det og alle har behov for det, når presset øges på arbejdspladsen eller familielivet derhjemme.

Samtidig har vi også brug for at røre os og bevæge kroppen, så den kan blive strakt ud af de faste positioner den sidder i til hverdag på arbejdet.

En spritny kombination af yogaens tusindårige visdom og den umiddelbart tilgængelige og buddhistisk inspirerede mindfulness. En kombination der balancerer, styrker og smidiggør krop, sjæl og sind.
Der arbejdes med yogaens fysiske øvelser, med åndedrætsteknikker, afspænding, meditationer og med kognitivt-baserede mindfulness øvelser; alt sammen i en udogmatisk og humoristisk atmosfære med fokus på øjeblikkets muligheder.

Mindfulness er egentlig blot at give sig selv tid og fokusere på sig selv og tænke indad. Med mere tid til dig selv nedsætter du dit stressniveau. Selvom det kan virke mærkeligt at sætte tid af til at slappe af, når du ikke har tid til det, så er det sådan kroppen fungerer bedst.
Kurset er for alle – for dig, som ønsker et sted at fortsætte mindfulness træningen; og for dig, som ønsker styrke og udvikling af krop og bevidsthed.
Måske for at undgå et liv i bevidstløs automatik. Måske for at forøge din modstandsdygtighed overfor det moderne menneskes akilleshæl, stress og depression. Måske for at skabe ro og glæde.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Nordisk Yoga dig med mere information om hvordan du bliver Mindfulness og yoga