Medialogi

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aalborg SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Aalborg Universitet
Københavns Universitet
By København, Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Aalborg Universitet
Københavns Universitet
Medialogi

Medialogi er en rigtig spændende uddannelsen for kreative og innovativt-tænkende individer. Medialogi er en uddannelsen, der tager dig med på en forunderlige rejse igennem kunst, æstetik, design, musik, film og andre kreative udtryksformer inden for multimedierne. Du lærer at beherske teknologien til at bruge og udvikle kunstneriske produktioner som animerede film eller multimedie produkter som computer spil med fede 3D effekter.


Men Medialogiuddannelsen er også et studie af mennesket som nyder eller forbruger af æstetiske produkter og oplevelser - for kun igennem en analyse af hvordan vi forholder os til kunst, film, design, æstetik kan det kreative menneske forstå hvilke ting, der pirrer beskueren. Men helt konkret, så kan du komme til at arbejde med at skabe processer eller kreative tiltag inden for underholdnings- eller oplevelsesindustrien.


Du kan også kaste dig ud i udvikling og tilpasning af interaktive softwareprogrammer som f.eks. computerspil, du kan også lave sjove og provokerende animationsfilm - faktisk så er muligheder uudtømmelige og det er op til dig selv at definere din profil.


Så Medialogi kan godt ligne en blanding af Multimediedesigneruddannelsen og Film- og medievidenskab.


Se en "reklame" for uddannelsen her nedenfor.Jobmuligheder

Du kan blive mediegrafiker og computerspilsdesigner.Relaterede studenterjobs

Da din uddannelse er meget tidskrævende og du vil bruge meget af din fritid, hvis du skulle arbejde med dine evner udover skoletiden, så vil det være fornuftigt at tage et ganske almindeligt studiejob i stedet for.