Lederuddannelse i Landbrug

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark SU berettiget Erhvervsuddannelser 2 år Gymnasiel Dalum Landbrugsskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Dalum Landbrugsskole
Lederuddannelse i Landbrug

Vil du være med til at lede fremtidens landbrug? Vil du gerne træffe beslutninger på erhvervets højeste niveau? Det kommer du til hvis du vælger en lederuddannelse fra Dalum Landbrugsskole.


Lederuddannelsen i Landbrug er for dig, der vil være mere end landmand der har kontakten med dyrene, men mere en position, hvor man styrer det overordnede og har overblikket over hele virksomhedens situation, både økonomisk og strategisk, samt styring af medarbejdere.


Lederuddannelsen er for dig der gerne vil have en karriere som leder inden for landbruget. Det kan være som selvstændig erhvervsdrivende, som topleder eller måske som problemknuser i udlandet. Målet med uddannelsen er at styrke dine ledelseskompetencer inden for landbrugsdrift. Blandt andet skal du selvstændigt kunne udvikle og drive landbrugsrelaterede erhvervsvirksomheder. Det indebærer at du skal holde styr på både økonomi, marked og medarbejdere, og samtidig være i stand til at kommunikere med erhvervets "stakeholdere".


Vores lederuddannelse er kendetegnet ved et højt fagligt niveau med fokus på internationale relationer. Vi udfordrer dig til at tænke og handle selvstændigt i en globaliseret verden. Dermed er du er parat til at træffe de rigtige beslutninger når du skal lede fremtidens landbrug.


Der er behov for dygtige ledere og det er blandt andet noget af det du bliver uddannet til på denne uddannelse.


For at blive optaget på lederuddannelsen skal du have gennemført uddannelsen som faglært landmand. Uddannelsen strækker sig over følgende 3. semestre:


1. Semester: Produktionsleder


2. Semester: Virksomhedsleder


3. Semester: AgrarøkonomJobmuligheder

Leder.