Landskabsforvaltning

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 3 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Landskabsforvaltning

Studiet Landskabsforvaltning giver dig mulighed for at præge den måde landskaber, miljøet og naturen udvikles og placeres i en større samfundsmæssig sammenhæng. Du skal ud fra politiske og bæredygtige forhold designe den bedste måde at placere naturområder i forhold til beboelses- og industriområder.


Der er mange ting at tage med i betragtning og du bliver sat på en udfordrende opgave med at lægge brikkerne i et stort puslespil, der kan tilgodese mange stakeholdere fra staten og befolkningen til erhvervslivet og internationale organisationer.


På uddannelsen følger du fag som landskabsforvaltning, forvaltningsret, landskabsøkologi og mange flere.


Du kan tage uddannelsen med en relevant bacheloruddannelse i bagagen. Det kan være enten en bachelor i landskabsarkitektur eller i skovbrug eller det kan være en bacheloruddannelse i agronomi, biologi eller geografi og naturressourcer. Desuden kan du med en humanistiskteknologiske basisuddannelser eller arkitektuddannelse fra RUC også komme ind på studiet.


Da mange af de studerende kommer fra mange forskellige lande foregår undervisningen på engelsk.


Studiet er desuden tilrettelagt som en deltidsuddannelse.Jobmuligheder

Mange får jobs i administrative roller, nogle i planlægningsstillinger i kommunen eller rådgivnings- og konsulentstillinger.


Men flest får job som forvalter af naturressourcer og jordbrug.Relaterede studenterjobs

Du kan vælge et studiejob med fokus på forvaltning i foreksempel et skovbrug. Det er muligt du ikke vil blive ansat direkte med den rolle, men at du med tiden vil få mere ansvar.