Kunst, Film og Musik

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Rønshoved Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Rønshoved Højskole
Kunst, Film og Musik

Kunst, Film og Musik er linjen for den kreative sjæl, eller for den, der ønsker at prøve kræfter med at udtrykke sig, og sammen med andre skabe et færdigt produkt i form af en koncert, en film, en dans eller en udstilling.


Her kan du arbejde både med kroppen, hovedet og sjælen. Undervisningen indeholder koncerter, film, malerier, tegning, tegneserieværksted, madlavning og meget mere.


Undervisningen
Her er tid til fordybelse og dygtiggørelse på enten klaver, synthesizer eller guitar, eller du kan dykke ned i maleriet og tegningens fascinerende verden. KUNST i den bredest mulige forstand.


Her kan du prøve kræfter med filmmediet – afprøve dine maleriske færdigheder – taget springet og stå foran en fuld sal til en koncert med dit eget band.


Du kan også kaste dig over det gastronomiske univers og udtrykke dig kunstnerisk der. Gastronomi er meget oppe i tiden og der er mange vinkler for hvordan man kan lave mad så det ikke kun er til at blive mæt i maven af, men også for øjnene.


Er du mere til at fotografere og udstille de fotos du har taget eller at arbejde med film, så kan du også komme til det.


SPIL, MAL, FILM, SYNG, OPTRÆD, DANS – her er plads til det hele for dig, der virkelig vil mærke at du lever!


Fagene
Fagene på linjen Kunst, Film og Musik er delt op i individuelle fag, hvor hvert enkelt fag behandler et fagområde - læs mere om de fag du kan stifte bekendtskab med på Kunst, Film og Musik:


 


Fotografering
Instrumentalundervisning
Keramisk skulptur og design
Teater
Madlavning
Medier og kommunikation
Tegning
Dans
Rytmisk sammenspil