Kunst - Fagkurser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense Lønnet praktik Fagkurser 1 år Folkeskole Odense Designakademi
By Odense
Offentlig støtte Lønnet praktik
Uddannelseskategori Fagkurser
Varighed 1 år
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Odense Designakademi
Kunst

På kunstlinjen får du mulighed for at arbejde med de mange forskellige kunstneriske udtryk selv. ”Lad hænderne tale” er overskriften for kunstlinjen. De tider er forbi, hvor et besøg på et kunstmuseum var noget med at rykke andægtigt fra billede til billede, fra skulptur til skulptur, fra planche til planche. I dag får vi lov til at prøve selv!


Du bliver undervist af professionelle kunstnere og lærere fra branchen, der vil støtte dig hele vejen fra skitse til færdiggørelse. Det drejer sig konkret om maleri, skulptur, installation og tekstilbilleder. Du bliver præsenteret for en verden af kunst, hvor du selv skal eksperimentere med materialer og mange måder at lave kunst på. Kurset afsluttes med at lave en kunstudstilling.


Kunstlinjen henvender sig til deltagere på alle niveauer, hvad enten man er nybegynder eller erfaren, og undervisningen forestås på et professionelt plan af kendte udøvende kunstnere.


Der er mulighed for at lære de klassiske tegneteknikker at kende, at opnå fortrolighed med akvarelmalingens processer og at lære grundlæggende maleteknikker i olie- og akrylmaleri.


Du får god mulighed for at lære den traditionelle og den moderne kunst at kende, og du får rig lejlighed til, i et inspirerende miljø, at arbejde med dine egne skabende kreative sider.

Kursusperioder

44 uger august - juni
Der er periodestart i januar.
4 uger august og januar
Du kan tilmelde sig kortere eller længere perioder.


Specielle adgangskrav


For at blive optaget på Odense Fagskole skal du have afsluttet 9 års skolegang eller være fyldt 16 år ved kursets start.


Specielle adgangskrav

For at blive optaget på Odense Fagskole skal du have afsluttet 9 års skolegang eller være fyldt 16 år ved kursets start.