Jordbrugsteknolog

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark SU berettiget Erhvervsuddannelser 2 år Folkeskole Dalum Landbrugsskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Dalum Landbrugsskole
Jordbrugsteknolog

Uddannelsen som Jordbrugsteknolog er en 2-årig videregående uddannelse der kombinerer biologi og jordbrug med en række klassiske fag fra handelsskolen. Om du er til jakkesæt og kontor eller gummistøvler og natur - eller en kombination - er dit valg, når du skal ud og finde dit drømmejob.


Karrieremuligheder


Som uddannet Jordbrugsteknolog er du kvalificeret til at varetage en bred vifte af spændende jobfunktioner. Det gælder både inden for det private erhvervsliv og i den offentlige forvaltning, såvel som på internationalt plan. Det kan eksempelvis være som: * Sælger eller indkøber. * Konsulent/rådgiver * Produktudvikler * Underviser og formidler * Selvstændig erhvervsdrivendeVil du styrke din karriere yderligere eller drømmer du om at forske har du naturligvis også mulighed for at videreuddanne dig inden for følgende områder: * Agronom fra Landbohøjskolen. * HD fra en af handelshøjskolerne. * Master Degree i England.


Uddannelsen


Uddannelsen tilbydes i et samarbejde mellem Dalum Landbrugsskole og TietgenSkolen, der hver især er eksperter inden for deres fagområder. Dermed er du sikret et højt fagligt indhold i den daglige undervisning, der tager udgangspunkt i de forskellige problemstillinger der knytter sig til: · Landbrug · Jordbrugsøkonomi · Miljø og natur Den daglige undervisning foregår på Dalum Landbrugsskole. Her kan du opleve et moderne, seriøst og åbent studiemiljø. Du har endvidere mulighed for at få kost og logi under din uddannelse, da Dalum Landbrugsskole også fungerer som kostskole.


Optagelseskrav:


For at blive optaget på uddannelsen skal du enten være faglært landmand eller have afsluttet Studentereksamen (alm. gymnasium, HF, HHX eller HTX).


Jobmuligheder

Rådgiver for landmænd