Italiensk - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
Århus Universitet
By København, Aarhus
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Århus Universitet
Italiensk

Kandidatuddannelsen i Italiensk tager 2 år at gennemføre og fortsætter undervisningen fra bacheloruddannelsen. I løbet af de 2 år udvikler du dine sproglige færdigheder yderligere ved at læse tekster om Italiens historie og kulturelle forhold.


Du får et dybere kendskab til det du har lært på bacheloruddannelsen. Derudover kommer du meget mere ind på de aktuelle samfundsforhold i Italien.


Når du skal vælge det du skal specialisere dig i, så kan du tage udgangspunkt i det, du mener vil være mest brugbart efterfølgende for dig. Det kunne være at du ville være underviser. I så fald kan du fokusere på det litterære, det historiske, samt sproget.


Har du mere interesse i kunst og arkitektur, så kan du vælge at fokusere på kulturfagene, hvor du lærer om civilisationens historie, dens udvikling og påvirkninger udefra.


Det er altid en god ide at tage et udlandsophold, så du får et større indblik i kulturen og sproget.


Hvis du vælger en mere forretningspræget retning af din uddannelse, kan du vælge et valgfag som økonomi eller virksomhedskommunikation.


På den måde kan du efterfølgende få jobs i diverse italienske firmaer eller danske firmaer der sælger til Italien.


Det er også en interessant vinkel at tage udgangspunkt i det religiøse aspekt, som har haft og stadig har stor indflydelse på den italienske kultur og udvikling.


Med den vinkel kan du vælge en teologisk uddannelse som sidefag.


Jobmuligheder

Underviser, forsker, tolk, oversætter, erhvervskonsulent på projekter der omhandler Italien og det italienske marked.Relaterede studenterjobs

Du kan evt fortsætte dit job som tjener på et pizzaria med en italiensk ejer, for at øve dit sprog og ellers kan du vælge at arbejde i rejsebranchen.