Idrætsunderviser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding SU berettiget Erhvervsuddannelser, Højskolekurser Ingen Paul Petersens Idrætsinstitut
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser, Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Paul Petersens Idrætsinstitut
Idrætsunderviser

På idrætslinjen bliver du bl.a. uddannet X – Fit Instruktør, PP KBH Svømmeinstruktør, Mountainbike Instruktør og Løbetræner. Derudover vil din dagligdag på idrætslinjen været præget af fag som Anatomi og Fysiologi, Bold, Parkour, Rytmisk dans & Bevægelse, Spring, Kommunikation & Undervisning, Livredning, Event & Projektstyring og Idrætspsykologi.

I forbindelse med undervisningen skal du på flere studierejser. Her vil du stifte bekendtskab med oldtidens og moderne bevægelseskultur i Athen og Berlin. Du vil tillegne dig friluftsegenskaber på kano og skitur i Sverige og Norge, og du vil komme på en intens træningslejr i Danmark.

Hvis du ønsker at arbejde med idrætsformidling, og syntes du at ovenstående lyder som noget for dig, så er idrætslinjen på Paul Petersens Idrætsinstitut det rette studievalg for dig. Udfyld ansøgnings- og optagelsesskemaet herunder for at søge om optagelse på Paul Petersens Idrætsinstitut.

Nyt i 2016:

Paul Petersens IdrætsInstitut har i 2016 opnået den såkaldte Europe Active Personlig træner EQF Level4 certificering. Det betyder at du som studerende på Idrætslinien også bliver certificeret Personlig Træner og medlem af et kæmpe netværk igennem The European Register of Exercise Professionals (EREPS). EREPS er en pan-europæisk database for personlige trænere, der kan tilgås af arbejdsgivere eller organisationer. Alle medlemmer af denne database er garanteret at være af en høj kvalitet og viden igennem deres certificering.

Hvis du er udeboende kan du få et tillæg til din SU, så du samlet opnår 8.309 kr. om måneden, da der er tale om en betalingsuddannelse.


Jobmuligheder

Idrætslærer eller Personlig træner med medlemsskab i EREPSSpecielle adgangskrav

Optagelsessamtale.