Idrætsunderviser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding SU berettiget Erhvervsuddannelser, Højskolekurser Ingen Paul Petersens Idrætsinstitut
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser, Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Paul Petersens Idrætsinstitut
Idrætsunderviser

Brænder du for at formidle din glæde for sport og idræt til andre? Paul Petersens Idrætsinstitut tilbyder dig en videregående idrætslæreruddannelse, hvor du kan vælge mellem to retninger:


   1. Original Sports

  2. X-Outdoor.


På idrætslinjen bliver du bl.a. uddannet Mountainbike-, Svømme- og Løbeinstruktør og Personlig Træner.                 På Original Sports bliver du også Kettlebellinstruktør, Kostvejleder og får et Springgymnastik bevis, og på X-Outdoor bliver du Klatre- og SUP instruktør. Derudover vil din dagligdag på idrætslinjen været præget af fag som Anatomi og Fysiologi, Bold, Rytmisk dans & Bevægelse, Spring, Kommunikation & Undervisning, Livredning og Event & Projektstyring.


I forbindelse med undervisningen skal du på flere studierejser.


Ved Original Sports kommer du til Sverige, Norge, Athen og Madrid. Her vil du stifte bekendtskab med oldtidens og moderne bevægelseskultur i Athen, og du vil tillegne dig friluftsegenskaber på kano- og skitur i Sverige og Norge.


Ved X-Outdoor kommer du til Sverige, Azorerne og Fontainebleau i Frankrig, der vil indeholde aktiviteter som Surfing, Trailløb, Bouldering og Yoga.


Hvis du ønsker at arbejde med idrætsformidling, og syntes du at ovenstående lyder som noget for dig, så er idrætslinjen på Paul Petersens Idrætsinstitut det rette studievalg for dig. Udfyld ansøgnings- og optagelsesskemaet herunder for at søge om optagelse på Paul Petersens Idrætsinstitut.


Nyt i 2016:


Paul Petersens IdrætsInstitut har i 2016 opnået den såkaldte Europe Active Personlig træner EQF Level4 certificering. Det betyder at du som studerende på Idrætslinien også bliver certificeret Personlig Træner og medlem af et kæmpe netværk igennem The European Register of Exercise Professionals (EREPS). EREPS er en pan-europæisk database for personlige trænere, der kan tilgås af arbejdsgivere eller organisationer. Alle medlemmer af denne database er garanteret at være af en høj kvalitet og viden igennem deres certificering.


Jobmuligheder

Idrætslærer eller Personlig træner med medlemsskab i EREPSSpecielle adgangskrav

Optagelsessamtale.