Idræt og svømning

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Uldum Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Uldum Højskole
Idræt og svømning

Brug din krop i stedet for altid at sidde på skolebænken. Du lærer bedre psykisk når du også er bedre i fysisk form. Og mange ting kan også læres ind gennem leg. Du kommer tæt på de andre og I får et andet forhold til hinanden når I leger og spiller bold eller alle de andre idrætsgrene der er at vælge imellem på skolen.
Du kommer til at bruge skolens egen svømmehal til mange former for undervisning og sjov. Blandt andet fag som Aquafitness, Aquasport og Svømmetræning. Det er ikke alle der har været så heldige at lære at svømme, men her har du chancen for at lære det. Helt fra begyndelsen. Der tages altid højde for hvilket niveau den enkelte er på uanset hvilken sportsgren eller træningsform der er tale om. Alt kan tilpasses så det er sjovt for alle, selvom der er forskellige niveauer på holdet.

Hvis du har lært førstehjælp og har taget en kantprøve, så kan du få lov til at åbne svømmehallen og kan bruge den selv, sammen med en anden.
Udover svømmehallen og de mange aktiviteter du kan lave der er der alle former for fitness, slagbold, boldspil, yoga og friluftsliv. Tag en tur i en kajak, på cykel i området eller måske på hest?
Den rideskole som ligger i nærheden tilbyder endda at du kan opbevare din egen hest, så du kan tage en ridetur på den som en del af undervisningen, hvis det passer ind.

Se en video om ridehallen her nedenfor:

Se de enkelte fag her:

BOLDSPIL  HOLDSPIL  SLAGBOLD  IDRÆT PÅ TVÆRS  IDRÆT OG LEG VOLLEYBALL  BEACHSPORT FRILUFTSLIV BEGYNDERSVØMNING  SVØMNINGTRÆNING  FØRSTEHJÆLP  AQUA SPORT  AQUA FITNESS  YOGA STYRKEFITNESS  IDRÆTSLEDER  KANTPRØVETRÆNING