Outdoor - Højskolekurser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser 1 år Ingen Brandbjerg Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 1 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Brandbjerg Højskole
Outdoor

Har du set Bear Grylls i Man vs Wild? Kunne du tænke dig at prøve bare en brøkdel af det han har prøvet, ved at overleve i naturen? På Brandbjerg har du mulighed for at komme på ekspeditioner i ind- og udland.

Du kan prøve kræfter med naturen, og udforske de utallige muligheder for oplevelser, udfordringer og bevægelse i naturen.

Spring ud i det vilde liv og test dig selv og din psyke til det yderste.

Du lærer at sætte dig mål, planlægge og gennemføre dine egne ekspeditioner sammen med dit team. Det er dig, der vælger: Kajaktogt i Det Sydfynske Øhav, MTB-ture i Grejsdalens stejle slugter, kajak-surfing ved ”Cold Hawaii”, trekking på den Jyske Højderyg.

Senere i forløbet udvides mulighederne: Klatring i Norges fjelde, Sne-safari i Østrig eller Adventure i Spanien. Det er dig og dine medelever, der vælger hvortil jeres ekspeditioner går!

Nysgerrighed og eventyrlyst er dit ”drive”, og du tilegner dig en række færdigheder som giver dig fuldt udbytte af dine opdagelsesrejser: Teamudvikling, kajak, MTB, skiløb, kortlæsning, GPS-navigation, turplanlægning, rappelling, træklatring, basis friluftsliv m.m.

Brandbjergs placering i Grejsdalen er optimal for udendørslivet. Ikke langt fra de store søer og Gudenåen og i meget bakket terræn med tætte store skove. Du vil elske at bo på Brandbjerg Højskole med naturen i baghaven.

Vi lover dig store oplevelser og anvendelige kompetencer på Brandbjerg Højskole. Dine erfaringer kan blive basis for- eller supplement til uddannelse og arbejde som f.eks. lærer, idrætsunderviser eller friluftslivsvejleder.