Hatha Yoga

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen Nordisk Yoga
By Odense
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nordisk Yoga
Hatha Yoga

Hatha Yoga har gennem mange tusinde år udviklet sig til et system, som handler om menneskets vækst og sundhed. Det er en disciplin, som ønsker at skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed. De fysiske øvelser asanas udfordrer balance, styrke, smidighed, koncentration og stimulerer nerver, indre organer og det endokrine kirtelsystem. Nogle øvelser kræver energi, andre fordybelse. I den perfekte yogastilling er sindet så fordybet, at der ikke er plads til, at der kan opstå andre tanker.

Ved bevidst brug af åndedrætsøvelser vil du bidrage til at give ro i sindet og stabiliserer dine følelser, idet ændringer af åndedrættets rytme indvirker positivt på nervesystemet. Yoga Nidra og meditation hjælper dig til at give slip på mental og fysisk uro, hvilket beroliger sindet og øger kroppens evne til at restituerer sig, idet blodtrykket, stofskiftet samt hormon- og immunforsvaret stimuleres positivt. Hatha Yoga bidrager til et godt helbred på flere planer. Vigtigt i et aktivt og lykkeligt liv.

Der er flere andre typer af yoga du kan vælge imellem at tage kursus i.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Nordisk Yoga dig med mere information om hvordan du bliver Hatha Yoga