Geografi & Geoinformatik - Bacheloruddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Geografi & Geoinformatik

Geografi er ikke bare at kunne finde hovedstæder og lande på et kort eller vide hvor det højeste bjerg ligger.


Geografi og Geoinformatik er en uddannelse med vægt på menneskets sammenspil med naturen. Har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens måde at løse miljøproblemer på? Kunne du tænke dig at arbejde aktivt med udvikle bæredygtige løsninger på 3.verdens fattigdomsproblemer? Geografi beskæftiger sig blandet andet med nævnte problemstillinger og du lærer at forholde dig kritisk til forvaltning og sikring af miljøet og de knappe ressourcer i naturen. For at være i stand til at møde og løse fremtidens miljøproblemer vil du få intensiv undervisning i strategisk planlægning, sammenhængen mellem vækst og velfærd, globalisering af 3.verdens lande uden at gå på kompromis med hensyn til miljøet og meget mere. Undervisningen er et mix af forelæsninger, øvelsestimer, ekskursioner, feltarbejde, laboratorieforsøg og dataindsamling. Geografi er derfor en praktiskorienteret uddannelsen, hvor du ikke sidder med næsen begravet i bøger i 3 år, men får mulighed for at afprøve din viden.


I løbet af uddannelsen får du viden om hvilke metoder og teorier du skal bruge for at kunne analysere de aspekter du bliver udsat for i det geografiske fagfelt.


Du vil besidde viden indenfor både natur og kulturgeografi og du vil kunne specialisere dig inden for miljø og samfund, så samspillet mellem mennesker og natur bliver din kernekompetence.


Efter endt uddannelse kan du selvstændigt formidle problemstillinger på området og komme med løsningsforslag til disse problemer både til kolleger, brugere og almindelige mennesker.


Jobmuligheder

Du kan godt søge ansættelse i både den offentlige- og private sektor efter bacheloruddannelsen, men de fleste vælger at supplere med en kandidatuddannelse.Specielle adgangskrav

Dansk: A,Engelsk: B, Matematik: A, Fysik: B, Kemi: B.Relaterede studenterjobs

Et relevant studiejob vil være at arbejde i en miljøorganisation. Det er ikke nødvendigvis lønnet, men du vil få en kontaktflade der efterfølgende vil kunne give dig job.