Frisør & Hairstylist

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser Ingen /HeleDanmark/byguidested
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution /HeleDanmark/byguidested
Frisør & Hairstylist

Uddannelsen til Frisør & Hairstylist på Hair Academy tager 13 måneder og sikrer dig en faglig høj kompetence. Grunden til at uddannelsen er så kort i forhold til den 4-årige frisøruddannelse, skyldes at dansk, matematik og andre fag er skåret fra uddannelsen, så der kun er fokus på hairstyling og klip. Dermed holder du fokus på det du vil dygtiggøre dig indenfor.


Du vil blive introduceret til de nyeste teknikker indenfor klip, farve og permanent, så du som færdiguddannet har den bedste ballast og erfaring med dig. Langt størstedelen af din undervisning vil foregå i salon, hvor du kan afprøve dine kompetencer og teori af på rigtige kunder og modeller. Du opnår samtidigt at møde kunder langt hurtigere i dit uddannelsesforløb end andre uddannelsessteder - fordelen er, at du allerede under uddannelsen kan begynde at opbygge din kundekreds. Underviserne på Hair Academy er alle faglærte og har over 20 års erfaring indenfor frisør branchen - de vil sørge for et grundigt og 100% professionelt uddannelsesforløb.


Du behøver ikke vente på at ansøge, da uddannelsen afholder optagelsessamtaler hver dag. Dog skal du have sparet lidt penge op inden du begynder, da uddannelsen koster 65.000 kr. Beløbet er dog inklusiv værktøjskuffert og undervisningsmaterialer.


Uddannelsen er bygget op af 4 moduler. Det første modul varer i 4 uger og lægger ud med de mest grundlæggende klippeteknikker, farveteknikker, med mere, både inden for herre- og dameklip.


Det andet modul foregår i salonen, hvor du får prøvet kræfter med klip, farve og styling af kunder. Derudover vil du blive undervist i salgspsykologi og de teorier omkring permanent og farve.


Tredje modul fortsætter i skolesalonen med en dygtiggørelse af det som du lærte på andet modul. Desuden lærer du at arbejde med gallahår.


Det fjerde modul går med at forberede dig til eksamen udover det daglige arbejde.


Når du har bestået eksamen er du færdiguddannet som hairstylist og frisør.


Jobmuligheder

Frisør. Stylist.