Friluftsinstruktør

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding SU berettiget Erhvervsuddannelser, Højskolekurser Ingen Paul Petersens Idrætsinstitut
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser, Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Paul Petersens Idrætsinstitut
Friluftsinstruktør

På Friluftslinjen bliver du certificeret idrætslærer med speciale i friluftsliv.
Er du vild med natur og friluftsliv? Kunne du tænke dig at formidle det til andre? Så skal du vælge at specialisere dig inden for friluftsvejlederuddannelsen.


På Friluftslinjen bliver du uddannet Havkajak-, Kano-, Mountainbike- og Klatreinstruktør. Din dagligdag på Paul Petersens Idrætsinstitut vil være præget af friluftsaktiviteter i den danske natur. Her vil du møde fag som Trekking, Basic & Bushcraft, Havkajak, Kano, Naturlære, Værkstedsfag, Kommunikation & Undervisning, Livredning, Event & Projektstyring og Vinterfjeld.


Naturligvis byder Friluftslinjen på flere studierejser herunder vandreture til både Sverige og Norge, samt en Kanotur til Sverige og en Vinterfjeldstur til Norge. På disse ture vil du tillegne dig viden om færden og formidling i naturen, samt organiseringen, planlægning og udførslen af ture i grupper og ved egen færd.


Hvis du ønsker at arbejde med friluftsliv, og syntes du at ovenstående lyder som noget for dig, så er friluftslinjen på Paul Petersens Idrætsinstitut det rette studievalg for dig. Udfyld ansøgnings- og optagelsesskemaet herunder for at søge om optagelse på Paul Petersens Idrætsinstitut.


Jobmuligheder

Du kan blive idrætslærer med speciale i friluft, friluftsinstruktør, friluftsvejleder eller friluftsunderviser.