Foto

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Egå Ungdoms-Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Egå Ungdoms-Højskole
Foto

Alt i dag er næsten digitalt. Derfor kan det være spændende at prøve noget nyt…eller gammelt, fra den tid hvor man ikke havde alle de digitale hjælpemidler. Det stiller nemlig højere krav til dine evner og fantasi, samt at det kræver at du skal kende nogle flere værktøjer før du kan lave et ligeså godt billede, som det digitale. Til gengæld giver det dig også en aha oplevelse eller en glæde ved når det lykkes at skabe det perfekte billede.

Prøv at tage foto på Egå Ungdoms-Højskole, og se hvordan det var at være fotograf i gamle dage. Der er selvfølgelig stadig professionelle fotografer der tager billeder med spejlreflekskameraer, da de synes der er mere sjæl i billederne. De har heller ikke så let ved at redigere i billederne efterfølgende, selvom det godt kan lade sig gøre.

Verden er fuld af billeder og du kan bidrage med dine. På Egå Ungdoms-Højskole kommer du både til at arbejde med digitale billeder; men også med at fremstille sort/hvid fotos helt fra grunden.

De digitale billeder bliver efterfølgende behandlet i Photoshop så du også lærer at bruge det program. Du lærer om komposition og billedbeskæring og for sans for, hvordan billeder komponeres og beskæres, sådan som kendte fotografer arbejder.

Foto er et gedigent håndværk og der er på skolen masser af udstyr, kamera, mørkekammer og atelier.

Hvis du allerede nu ved at du skal være noget indenfor reklame og mediebranchen, så er det et rigtig godt fag at lægge ud med, så du får følelsen af branchen inden du videreuddanner dig.Jobmuligheder

Fotograf.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Egå Ungdoms-Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Foto