Filosofi, psykologi og pædagogik

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Uldum Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Uldum Højskole
Filosofi, psykologi og pædagogik

Filosofi, psykologi og pædagogik er tre af de mest diffuse og ”bløde” fag man kan tænke sig. Det er fag der ikke er en 100% endelig løsning på, som der er i matematik for eksempel.

Filosofi:

Du bliver dannet og uddannet i livets store spørgsmål. Lær at se indad i dig selv og find dig selv i dit indre. Det handler ikke kun om den boglige og teoretiske filosofi hvor man diskuterer de forskellige filosoffers udlægninger og holder dem op mod hinanden. Det vigtigste er hvordan DU ser dig selv og hvad din rolle i livet er.

Psykologi – Forelskelse og drømme:

Du får en grundlæggende viden om det psykologiske aspekt af at være forelsket. Det er både sjovt og spændende at lære om hvad det er der sker når vi pludselig bliver en helt anden og vores personlighed næsten ændres på grund af en forelskelse. Derudover lærer du at tyde dine egne drømme, hvor dybdepsykologien spiller meget ind.
Hvorfor vågner du altid lige efter du er faldet? Hvorfor drømmer du den samme drøm igen og igen? Tag faget og find ud af det.

Pædagogik:

Hvis du lige har brug for et sabbatår og du er i tvivl om du skal være pædagog, lærer eller anden form for underviser, så kan du tage dette fag, hvor du uden eksamen finder ud af hvad pædagogik i virkeligheden er. Der er både teori og praksis, så du skal ikke sidde ned og lytte hele tiden. Det er også en del af det pædagogiske aspekt i undervisningen.

Du kan vælge mellem disse fag på Uldum Højskole:

PERSONLIG UDVIKLING  FORELSKELSENS PSYKOLOGI  PÆDAGOGIK DRØMMETYDNING  FILOSOFI  DILEMMA  HUKOMMELSE  STUDIEVEJLEDNING

Se videoen nedenfor og se hvorfor du skal tage disse fag: