Film

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Egå Ungdoms-Højskole
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Egå Ungdoms-Højskole
Film

Hvis det er din plan at blive ansat i medieverdenen eller i filmbranchen, og gerne som en der står for at redigere film eller reklamer eller måske noget andet i samme genre, så tag film på Egå Ungdoms-Højskole.

Du lærer blandt andet hvordan man sætter et storyboard og et filmmanuskript op, og hvordan man planlægger en film inden man optager den. En stor del af tiden vil også gå med at arbejde med et professionelt redigeringsprogram.

Måske bliver du så god til at arbejde med redigeringsprogrammet at du bliver bidt af det og kommer til at kunne arbejde for de større produktionsselskaber efter dit ophold på skolen.

Du er dog ikke alene om at stå for at filme og redigere. I er et helt hold der skal arbejde med den samme film og få en rød tråd til at gå igennem projektet.

Du kommer du til at arbejde på begge sider af kameraet!

Kameraføring, klipning og redigering. Filmudstyret får du helt ind på kroppen, og du slutter selvfølgelig kurset af med at lave din egen produktion.

Skolen har den teknologi, der skal til for at lave gode film, og du kommer til at arbejde på begge sider af kameraet med mange forskellige genrer: Storfilm, dokumentarfilm, kortfilm, fiktion, dogme, novelle- og trickfilm og også med musikvideo.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Egå Ungdoms-Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Film