EventLab

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser 1 år Ingen Brandbjerg Højskole
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 1 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Brandbjerg Højskole
EventLab

Projekter og events med mening

Brandbjerg Højskoles Raketfabrik har en eksperimenterende tilgang til projekter og begivenheder. Her skaber du selv dét kreative miljø, og her får du massevis af selvindsigt og konkret erfaring med virkelige projekter. Målet er, at du skal udvikle dine evner som idé-mager og projektleder. Du arbejder med anerkendte metoder og får værktøjer, som du kan bruge i mange, mange sammenhænge: idéudvikling, projekt- og teamudvikling, ledelse, salg, markedsføring, kommunikation, mm..

Du arbejder med innovative projekter indenfor socialt "entrepreneurship", og med events, der skaber mening både for dig selv og for andre. Mulighederne er utallige. Der har tidligere været arbejdet med:

”Big Hearts - Big People”: hvor polske børnehjemsbørn fik nye muligheder for leg og læring. ”Danser for HAITI”: En uforglemmelig dance-aften i Århus midtby, der skabte opmærksomhed omkring jordskælvskatastrofen, samt indtægter til fordel for ofrene.

Hvert år, under den globale INNOVATIONSUGE, udvikler og gennemfører Brandbjerg Højskole events for Vejle Kommune. Og hvert år er Brandbjerg Højskole med til at skabe en af Danmarks største festivaller sammen med Jelling Musik Festival. Højskolen har en stor "camp" på festivalen, med egen scene og masser af live "performances".

Udover Jelling Festival arbejdes der også sammen med Kaos piloterne, Ungdommens Røde kors m.fl.

Der er et stort behov, både i Danmark og globalt, for unge med kompetencer indenfor idé- og projektudvikling, og med mod på at gøre en forskel for andre. På Raketfabrikken får du forudsætninger for en spændende fremtid med et utal af muligheder.