Engelsk - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Århus Universitet
Syddansk Universitet Odense
Københavns Universitet
Roskilde Universitet (RUC)
Aalborg Universitet
By København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Århus Universitet
Syddansk Universitet Odense
Københavns Universitet
Roskilde Universitet (RUC)
Aalborg Universitet
Engelsk

Engelsk studiet er et studie, der helt naturligt sigter på at uddanne den studerende til at beherske det engelske sprog på et højt niveau. Det omfatter alt fra engelsk som sprog, litteratur, og historie og samfund.


Med en afsluttet bacheloruddannelse med grundfag i engelsk kan du fortsætte med en et-faglig kandidatuddannelse inden for engelsk eller to-faglig kandidatuddannelse med grundfag i engelsk. Den to-faglige kandidatuddannelse med grundfag i engelsk vælges typisk af "generalister" og dem, der ønsker undervisningskompetence som gymnasielærer.


På kandidatdelen af uddannelsen er der gode muligheder for at sammensætte dit eget studieprogram. Du kan vælge at prøve kræfter med mange spændende emner indenfor engelsk litteratur, kunst, kultur og samfundsforhold.


Som eksempler på emner kan nævnes: "Images of Childhood in Victorian Art and Literature", "Ethnicity in American Literature and Film", "L.A. Story: Cultural Aspects of Los Angeles", "Class in Britain", "Language and Cognition" og "Cultural and Literary Translation".”


I løbet af de 2 år uddannelsen varer har du gode muligheder for at tage et studieophold i udlandet og supplere det med et praktikophold i en international virksomhed. Studieophold og praktikophold er fantastiske muligheder for at forbedre dit engelsk og skabe gode kontakter, samt udvide dit netværk.


Se lidt om uddannelsen her nedenfor:Jobmuligheder

Underviser, oversætter, tekstforfatter, eksportkonsulent, kulturformidler, forsker, tolk, sælger. Ansat på medier som aviser, reklamebureauer, TV, Internet portaler, tidsskrifter og lignende Samt kommunikationsmedarbejder.


Desuden kan man blive udenrigsjournalist, virksomhedskonsulent, ansat i offentlige organisationer eller i private interesseorganisationer.Relaterede studenterjobs

Hvis du har fokus på den politiske del vil et studiejob på ambassaden være meget effektivt træk for at komme videre i branchen. Det kan både være den engelske eller den amerikanske. Men det kan sådan set også være alle de andre, da du som udgangspunkt vil skulle snakke engelsk.


Bor du ikke lige i nærheden af en ambassade kan du blot blive studiemedhjælper eller tutor og hjælpe nyankomne studerende med at finde sig til rette i byen.