Efterfødselstræning

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen Nordisk Yoga
By Odense
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nordisk Yoga
Efterfødselstræning

Efter fødslen trænger man til at få sin krop i form. Især bækkenbunden trænger til optræning, da det er den der har været udsat for den største omvæltning. På kurset arbejdes med øvelser, der genoptræner bækkenbunden samt øvelser, der styrker og strækker nakke, lænde- og rygmusklerne.

Ved at træne bækkenbunden får du strammet op i dit underliv, så du forebygger inkontinens, samt nedsunken livmoder. Derudover hjælper bækkenbundsøvelserne med at give dig et bedre sexliv, da du lærer at styre dine muskler i underlivet.

Desuden arbejdes der med mave-, balle- og lårmuskler og efterhånden bliver din krop både stærk og smidig. Undervisningen afsluttes med 10. min. guidet afspænding. I løbet af kurset har du mulighed for at udveksle erfaringer med andre nybagte mødre.

Børn er velkomne, men deltager ikke i undervisningen. Der er hold du kan melde dig på 1-3 mdr. efter fødslen, 3-6 mdr. efter fødslen og desuden et hold hvor vi bruger bolde til træningen.

Træningen tilpasses dit niveau, så alle kan være med uanset hvor meget man har trænet forud for fødslen og uanset hvor meget du føler dig i stand til at træne. Så husk på at alle de andre er i præcis samme situation som dig.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Nordisk Yoga dig med mere information om hvordan du bliver Efterfødselstræning