Dynamisk Ashtanga Yoga

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen Nordisk Yoga
By Odense
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nordisk Yoga
Dynamisk Ashtanga Yoga

Denne form for yoga udøves i et flow og har fokus på åndedrættet, som skal følge udøverens bevægelser.

Der er mange ligheder med Vinyasa yoga, da Vinyasa betyder flow, og derfor er Ashtanga yoga også ofte kaldet Ashtanga-Vinyasa yoga. Begge yogatyper er mere dynamiske og tilbyder ikke så mange og så lange pauser, som man har i Hatha yoga.

Pointen med Ashtanga yogaen er at komme i god form, hvor du træner din fleksibilitet og styrke, samt bliver mere udholdende.

Det er en kraftfuld form for yoga, der som sagt består af en serie øvelser, som udføres i et flow. Åndedrættet og bevægelserne følger hinanden og derigennem får udøveren et øget energiniveau og en udrensende indre varme. Det meditative aspekt kommer ind, når man koncentrerer sig om kroppen og åndedrættet, og er derfor en naturlig del af undervisningen.

Du vil igennem undervisningen bevæge dig gennem enkelte, åbnende og opvarmende øvelser. Undervejs går øvelserne over til at blive mere fysiske og mentalt krævende. Undervisningen afsluttes med en afspænding. Yogaundervisningen tager udgangspunkt i de oprindelige østerlandske filosofier omkring yoga som vejen til en større indre ro og glæde.Jobmuligheder

Du kan blive yogaunderviser, eller du kan bare bruge det i det daglige derhjemme for at holde dig i god form.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Nordisk Yoga dig med mere information om hvordan du bliver Dynamisk Ashtanga Yoga