Development instructors

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser 2 år Ingen
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 2 år
Adgangskrav Ingen
Development instructors

Denne uddannelse er et omfattende studie af den globale fattigdom. Du vil lære om vilkårene for de milliarder af mennesker, der lever i fattigdom, og hvordan det påvirker deres sundhed, uddannelse, frihed og økonomiske muligheder uanset om de lever eller dør.
Du vil deltage på et hold af humanister fra hele verden der ønsker at leve i et fælles miljø, hvor alle arbejder sammen for at leve, lære og tjene de fattige.
Programmet tager 18 måneder og er delt op i fire perioder:

Første og anden periode: 6-måneder
Du vil møde dine holdkammerater, lærere og akklimatisere sig til livet på campus. Dine studier begynder med at forstå verden, de kræfter, der kører i verden, fattigdommens historie, potentialer til rådighed for menneskeheden og hvad fremtiden bringer. Du vil begynde dine studier med at sætte ud i samfundet for at stille spørgsmål og lære om de fattige. Dit hold begynder også at fundraise til at dække resten af dine program udgifter (herunder din flybillet til Afrika og sygesikring, mens du er i Afrika). Du vil lære hvordan du styrker de fattige og blive en udviklingsinstruktør i et tredje verdens land.

Tredje periode: 6-måneder
Dette er den mest udfordrende og spændende del af vores program. Du og dine holdkammerater bor seks måneder i et udviklingsland. Afhængigt af hvilken campus du deltager, kan du blive sendt til Afrika (Malawi, Mozambique, Zambia), eller Indien. Vores partner, Humana People to People, tildeler jer et program i grupper af tre (trioer).

Du kan komme til at arbejde med sundhed, hiv / aids, landbrug, vandprojekter, sanitet, undervisning eller andre udviklingsprogrammer. Vores partner har en lang tradition for igangværende projekter rundt om i verden og giver lederskab til vores studerende. Som udviklingsinstruktør arbejder du med lokalsamfundet, hvor du hjælper dem med at sætte dem i stand til at arbejde sammen mod bæredygtige løsninger for deres liv. Du vil anvende alt, hvad du har lært i periode et og to under dit ophold.

Fjerde periode: 6-måneder
Efter dit ophold i udlandet vender dit team tilbage til campus. Her kan du reflektere over alt, hvad du har oplevet, og tage dig tid til at integrere din tjeneste i dit nye verdenssyn. Du vil afslutte studiet med en certificering og skabe et afgangsprojekt du kan dele med andre. Du ønsker måske at dele situationen for de fattige ved at skabe en film, bog, hjemmeside, radio pod-cast, taler tur, poesi eller enhver anden form for kreativ deling med verden.

Derudover kan du tage dig tid til at bestemme, hvordan det vil påvirke din egen fremtid. Nogle af de tidligere elever har valgt at gå imod en humanitær karriere, arbejde i internationale hjælpeprogrammer og endda vælge at tilslutte One World Center permanent og arbejde på en af skolens lokationer.

Du kan også tage ud som foredragsholder på festivaler, events og skoler for at tale med andre om den globale fattigdom og dine oplevelser og erfaringer og tilskynde dem til at deltage i at hjælpe de mest udsatte mennesker på vores planet.