Designuddannelsen

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Kolding SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Designskolen (KADK)
Designskolen Kolding
By København, Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Designskolen (KADK)
Designskolen Kolding
Designuddannelsen

Designuddannelsen på Danmarks Designskole er en femårig, videregående uddannelse under Kulturministeriet. Du gennemfører den som en tre-årig grunduddannelse på bachelorniveau og en to-årig overbygningsuddannelse på kandidatniveau.

På Danmarks Designskole får du en designuddannelse, der ruster dig og dit talent til en karriere som professionel designer. Vi giver mulighed for specialisering og individualitet, men stimulerer dig også til tværfaglig udvikling og samarbejde. Vi hjælper dig på vej til at finde den vinkel, der udfordrer, inspirerer og udvikler dit og dansk designs potentiale.

Fra 2009 indfører vi en modulopbygget uddannelsesform på Danmarks Designskole. Vi optager ikke til afgrænsede linier, men til én skole med stor frihed til at kombinere og vælge moduler på tværs af studiet. I dag udbyder vi undervisning inden for:

Beklædningsdesign // Digital Interaktion // Industriel Design // Keramik- og Glasdesign // Møbel- og Rumdesign // Production Design // Tekstildesign // Visuel Kommunikation


Design din uddannelse
Du kan sammensætte dit studium med moduler inden for vores specialeområder, hvor vi løbende holder os opdateret med nye metoder og udviklinger. Du får flere vinkler på design og kan sammensætte lige netop det studie, du drømmer om.


Inspirerende miljø
I uddannelsen på Danmarks Designskole møder du høj faglig standard, plads til fordybelse og rum til eksperimenter. Du får muligheden for at teste dine ideer i samarbejde med førende virksomheder, anvende nyeste designforskning i praksis og tilegne dig metoder, der giver den bedste start på din karriere som designer.Jobmuligheder

Designer.