Civilingeniør i Miljøteknologi - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Odense, Aalborg SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Syddansk Universitet Odense
Aalborg Universitet
Danmarks Tekniske Universitet - (DTU)
By København, Odense, Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Syddansk Universitet Odense
Aalborg Universitet
Danmarks Tekniske Universitet - (DTU)
Civilingeniør i Miljøteknologi

Har du gennemført bacheloruddannelsen i Miljøteknologi og valgt at videreuddanne dig til kandidat, så kan du finde dig selv blandt andre studerende, som ønsker at specialisere sig i dette fagområde.


Uddannelsen er engelsksproget og åbner dermed op for internationale jobmuligheder.Da det er dig der bestemmer hvad du ønsker at specialisere dig indenfor er der mange muligheder. Der er mange forskellige aspekter du skal lære at tage højde for i forhold til at udvikle bæredygtige løsninger. Det er både de politiske, juridiske, økonomiske og samfundsmæssige forhold der spiller ind. Derfor bliver du også undervist i hvordan miljøplanlægning foregår i det offentlige, og du lærer hvordan du kan begå dig i det miljø.


Nogle af de værktøjer du få til at beskrive og analysere projekterne og udfordringerne med miljøet, er blandt andet at gennemføre undersøgelser og udføre eksperimenter i laboratoriet, så du kan skrive en rapport om hvorledes miljøproblemerne kan løses.


Det er både behandling af spildevand, affaldshåndtering og forurenede jorder du kan specialisere dig i. eller du kan specialisere dig i rent drikkevand, og hvordan fracking og udledning af sprøjtemidler på markerne har indflydelse på grundvandet.


Specielle adgangskrav

Relevant teknisk-videnskabelig bacheloruddannelse.