Civilingeniør i Miljøteknologi - Bacheloruddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Odense, Aalborg SU berettiget Bacheloruddannelser 3 år Gymnasiel Syddansk Universitet Odense
Aalborg Universitet
By Odense, Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Syddansk Universitet Odense
Aalborg Universitet
Civilingeniør i Miljøteknologi

Miljøteknologi er et bredt fagområde og inddrager naturen i et samfundsmæssigt perspektiv på mange niveauer. Det kan handle om vores kemiske produktions indvirkning på miljøet, hvordan f.eks. et spildevandsanlæg skal designes eller hvordan man på en hensigtsmæssig måde kan løse affaldsproblemer på. Mulighederne er mange, og med de rette teoretiske redskaber og fag kan du selv skabe din jobprofil.


På miljøteknologiuddannelsen, som er en meget bred uddannelse, ser man overordnet på alle de industrier der findes og ser på de miljømæssige påvirkninger de har på verden og hvor stort energiforbruget er. Der ses også på de ressourcer der er og de energiudnyttelsesmuligheder der findes.


Der fokuseres også på hvor meget CO2 og drivhusgasser der bliver udledt. Det er en meget vigtig parameter for mange virksomheder for tiden at være CO2 neutral, så de kan opretholde deres miljøvenlighed overfor kunderne og samfundet som sådan.


Ideer og teknologi bringes sammen når der fokuseres på det miljømæssige aspekt på uddannelsen.


Du skal være glad for kemi, fysik, biologi og matematik, hvis du skal gennemføre uddannelsen. Når du har gennemført den kan du vælge at studere videre så du får en kandidat.


Du kan ikke redde verden på en gang men du kan gøre en forskel et skridt ad gangen med denne uddannelse.Specielle adgangskrav

Matematik A-niveau, Fysik B-niveau, Kemi B-niveau