Certificeret LifeCoach

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Erhvervsuddannelser 12 uger Ingen At Work Skolen
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 12 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution At Work Skolen
Certificeret LifeCoach

Enhver indenfor sundhedsområdet oplever, hvordan mennesker har behov for mere end bare praktisk viden, når de står overfor at skulle lave en livsstilsændring. Dette gør sig gældende uanset type og omfang.

Coaching har gennem mange år gjort sit indtog i erhvervslivet som et ledelsesværktøj, der har fokus på såvel grupper som individer. Metoden har her vist sig at være yderst effektiv og er blevet en af hjørnestenene i den værdibaserede ledelse på grund af de positive resultater.

At Work Skolen tilbyder en uddannelse som Certificeret Sundheds- og Livsstilscoach, der ligeledes åbner mulighed for, at man senere kan ansøge om international certificering gennem International Coach Federation på ACC niveau via en Portfolio Application.

Uddannelsen henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med coaching, enten personligt eller erhvervsmæssigt.

Uddannelsen til Certificeret Lifecoach strækker sig over 140 lektioner, hvor 60 lektioner foregår som klasseundervisning, imens kurserne til Positiv Psykologi Vejleder og Styrkekonsulent tilsammen strækker sig over 80 lektioners online undervisning.

Du bliver på uddannelsen undervist af erfarne coaches, der sikrer dig de relevante kompetencer, samt at uddannelsens indhold er i henhold til de kompetencekrav International Coach Federation stiller jf. PDF ACC PA.

Sideløbende med undervisningen anbefales du at afholde coaching sessioner med klienter privat eller erhvervsmæssigt, da dette vil give dig det optimale udbytte af uddannelse.

 


Jobmuligheder

Coach.Specielle adgangskrav

Prisen for uddannelsen er 24.500 kroner og du kan læse i hele landet, på dag- eller aftenhold.
Uddannelsen indeholder desuden kurserne Positiv Psykologi Vejleder online og Styrkekonsulent online.