Improve your written English

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Erhvervskurser Ingen Danske Sprogseminarer
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Erhvervskurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Danske Sprogseminarer
Improve your written English

Hvad er godt og korrekt engelsk? Hedder det stadig Dear Sirs, og skal man skrive haven’t i en mail? Hvordan udtrykker man sig lidt mere moderne og uformelt – eller rigtig høfligt og formfuldendt? Du har sikkert også i en diskussion hørt eller brugt argumentet Jamen, jeg synes altså det lyder mere engelsk at sige sådan. Seminarets formål er at skærpe din sproglige bevidsthed og at give dig nogle bedre argumenter for hvad der er rigtigt. Seminaret foregår på engelsk og forudsætter at du har et godt kendskab til engelsk, men ikke nødvendigvis en sproglig uddannelse.


Dato: 9.-10. november 2015


Center for Ledelse
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø, København


Pris: 7.495 kr. ekskl. moms Underviser: Jonathan Poole, sprogkonsulent.


Engelsk grammatik og kommasætning


Kurset som løber over to dage er delt op så der først er fokus på oversættelser og de fejl man kan lave når man skal oversætte noget direkte fra engelsk til dansk. Derefter ses der på tegnsætning og særligt kommaer.


Oh, those commas! Nej, det er i virkeligheden ikke særlig svært at sætte komma på engelsk – eller at bruge nogle af de andre tegn: semikolon, tankestreg, kolon og apostrof. Dagen slutter med at du skal lære at skabe bedre sammenhæng mellem sætninger.


Til dag 2 skal du have forberedt en opgave hjemmefra, og her bliver så diskuteret på kurset hvilke sproglige udfordringer der har været.


Du får også genopfrisket en række grammatiske grundbegreber for at få terminologien på plads og for at få et overblik over hvordan en sætning hænger sammen. Mange af de sjove udtryk vi danskere bruger når vi oversætter, kommes også til livs.


Modern business communication


Eftermiddagens emne er modern business communication. Du får gennemgået hvordan man kan opstille et moderne forretningsbrev. Vi skal se på skabeloner for fx mail, dagsorden, mødereferat og rapport. Derefter skal vi arbejde med at finde det rigtige level of formality, dvs. hvordan det samme budskab kan formuleres forskelligt. Vi slutter af med at gå tæt på traditional grammar trouble spots.