Body-sds uddannelsen

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag, Sundhedsuddannelser 3 år Ingen Body-sds uddannelse
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag, Sundhedsuddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Body-sds uddannelse
Body-sds uddannelsen

Har du allerede stiftet bekendtskab med Body-sds før og kunne du godt tænke dig at høre mere om denne effektive behandlingsform? Så tjek nyhederne ud og se hvornår der er nye informations- og præsentationsaftener.

Body-sds er meget populær blandt sportsfolk, skuespillere og andre performere, der bruger deres krop meget og som ønsker at vedligeholde den bedst muligt.

Uddannelsen starter i oktober og strækker sig over tre år, men det er godt at være i god tid, så send din ansøgning ind HER for at tilmelde dig uddannelsen. Det er ikke en uddannelse, hvor du skal afsætte hele ugen i tre år, men blot en enkelt dag om ugen i tre år. På den måde kan du også arbejde ved siden af og så er du hurtigt igennem forløbet inden du lægger mærke til det.

Du behøver ikke være uddannet massør eller lignende for at kunne tage uddannelsen. Kropsterapeutuddannelsen er helt sin egen, som kan have mange lighedspunkter med andre behandlingsuddannelser, men stadig er en af de mest populære blandt de kendte i Danmark.

Du lærer teori om anatomi og fysiologi, samt diverse sygdomslære. Derudover er der meget fokus på personlig udvikling og den faglige kompetence. Det stigende behov for behandlinger af krop og sind skyldes blandt andet vores tilegnede livsstil. Det har også gjort at der er en stor efterspørgsel på dygtige og veluddannede terapeuter der arbejder med kroppens og sindet funktioner.

Bliv uddannet i Body-sds i dag og undervis andre i hvordan de lærer at arbejde med deres stressrelaterede hverdag og deres kropskavanker så de får en højere livskvalitet.

Se videoen nedenfor for at stifte yderligere bekendtskab med hvad Body-sds er:

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Body-sds uddannelse dig med mere information om hvordan du bliver Body-sds uddannelsen