Blev studieboligen mindre end forventet?

Blev studieboligen mindre end forventet?

Hvis du er så heldig, at være kommet ind på drømmestudiet, i drømmebyen, så stødte du nok på problemet med at finde en god bolig til rimelige penge. Ellers måske bare, at finde en bolig i det hele taget, hvis du er rykket til enten København eller Aarhus.

Der er dog (midlertidige) løsninger på plads problemet, som i høj grad er et problem for den studerende, som har læst en bachelor i måske Odense eller Aalborg og derefter flytter til København eller Aarhus for at læse kandidaten, eller måske for at begynde at arbejde. Løsningen kan være i form at opmagasinering i et depotrum.

Der findes en række muligheder for dette, specielt i de større byer, men selv her kan det være svært at finde plads til rimelige priser, hvorfor det kan være en fordel, at opmagisinere lidt uden for storbyerne.

 

 

Er du f.eks. flyttet til Aarhus fra Odense, så kunne det være oplagt med et depotrum på vejen til Aarhus, uden for Aarhus. Se f.eks.:

Sammenlign så evt. med prisen inde i selve Aarhus:

Altså er der en del at spare, specielt, hvis du forventer at skulle opmagasinere over flere år. Er det ting du ofte skal bruge og forventer du kun, at skulle opmagasinere i et halvt til et helt år, så er det  nok mere oplagt med et depotrum inde i centrum mod så at betale mere per måned. Men vær opmærksom på, at priserne er op mod dobbelt så høje inde i centrum, som i de mindre provinsbyer, så overvej om det er +2.500 kr. værd per år, at have dine ting tæt på. Realiteten er jo som oftest, at man alligevel ikke kører fra Aarhus C til Aarhus N for at hente en toaster, eller fra Frederiksberg til Amager for at hente et brætspil.