Billedkunst

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Egå Ungdoms-Højskole
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Egå Ungdoms-Højskole
Billedkunst

Alle kan tegne og male; og alle kan blive bedre til det. Billedkunst på Egå Ungdoms-Højskole giver dig mulighed for at opnå meget og udvikle dit talent indenfor billedkunsten. Fagene ligger i 2 og 3 timers blokke og værkstederne er åbne hele døgnet.

Der er mulighed for at arbejde med forskellige teknikker; akrylmaleri, akvarel, graffiti, ler, blandform, skulpturer, digital billedbehandling, og meget mere. Lærerne giver opgaver, øvelser og konstruktiv vejledning i denne proces.

Tænder du på selvstændige projekter? Så kan du også afprøve det i billedkunst og blive en rigtig kunstner for en stund! Du kan selvfølgelig også lave udstillinger med alt det du får fremstillet.

Kunstnerdrømmen bliver virkelig
Når du arbejder selvstændigt lige fra idéudvikling til udstilling, mærker du virkelig, hvad det vil sige at være kunstner.
Faget er for dig, der vil selv. Og du når langt, specielt fordi du har min. 2 undervisningstimer ad gangen, og fordi du kan bruge værkstederne døgnet rundt. Lærerne støtter op og giver vejledning i alle processer.
Billedkunst er at finde gode virkemidler og gøre dem til et stærkt personligt udtryk.

Når du har haft faget Billedkunst, vil du gå fra at være en almindelig person der er god til at tegne eller male til en kunstner, der forstår at udtrykke sig på lærred og papir. Find dig selv gennem penslen eller blyanten og bliv kunstner for livet.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Egå Ungdoms-Højskole dig med mere information om hvordan du bliver Billedkunst