Zoneterapeut - Alternative uddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding Ingen SU eller løn Alternative uddannelser 2 år Ingen
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Alternative uddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Ingen
Zoneterapeut

Tag en uddannelse som zoneterapeut hos Dansk Institut for Zoneterapi i Aalborg

Zoneterapeut - en nutidig uddannelse og en ældgammel behandlingsform med udgangspunkt i det hele menneske. Vores uddannelse er RAB-godkendt og baseret på de klassiske zoneterapifag, Traditionel Kinesisk Medicin (5-elementloven, meridianlære, organuret, orientalsk diagnose), kost og ernæring, psykologi, klinikdrift, m.m.

Zoneterapeut er et godt supplement til anden sundhedsfaglig baggrund som fx sygeplejerske, jordemoder, social- & sundhedsassistent, massør, terapeut, m.m, men der kræves ingen bestemt uddannelse, kvalifikationer eller baggrund. Hos Dansk Institut for Zoneterapi bliver du klædt godt og fuldt på til at arbejde som alternativ behandler. Og den bedste zoneterapeut er dig, der af natur er lyttende og empatisk og tror på, at alle kan hjælpes til at få det bedre. Velkommen hos Dansk Institut for Zoneterapi, zoneterapeutskolen i Aalborg – her uddanner vi professionelle, dygtige og engagerede zoneterapeuter.