Udfordre dine venner med dette nervepirrende spil

Udfordre dine venner med dette nervepirrende spil

Annonce

Er du træt af, at dig vennerne ofte ender i sofaen med jeres PlayStation og aldrig mere kommer ud. Så er her løsningen til dig, som er konkurrencemindet og, hvor du får muligheden for at trække spillene ud af den virtuelle verden og direkte ind i den virkelige. Find dig selv midt i en gåde, et mysterium og lev dig fuldt ud ind i spillet. Inviter dine venner med til dette nervepirrende spil næste gang I har en drengeaften foran jer.

Hvad er så dette nervepirrende spil?

Escape room er det helt nye. I finder jer selv, som hovedpersonerne i dette spil, hvor I skal løse gåderne og udfordringerne, som bliver jer stillet, inden timeglasset rinder ud. Det kan være stressende, nervepirrende og ikke mindst sjovt. Escape room startede i Japan og har blot vokset sig større og større. Det er ikke uden grund. Verden over bruges det til polterabender, teambuilding ture og ikke mindst blandt venner. I kan være 5-6 spillere i det samme rum.

Forskellige temaer

Alt efter, hvad du og dine venner er til, så er det muligt at vælge forskellige former for disse escape games. I kan vælge hvorvidt I ønsker, at der skal være en bestemt historie bag jeres gåder, om I skal leve jer ind i bestemte roller, eller om I blot ønsker at samles om den samme gåde uden et egentligt plot. Vælger I de rum, hvor der er en bestemt historie bag, så er rummene indrettet flot med livagtige rekvisitter, så I bedre kan leve jer ind i rollerne. Det kunne eksempelvis være, at I skal slippe ud af et skummelt kælderrum, så indrettes rummet herefter.

Flere måder at spille på

Alle de gåder, som der er mulighed for at arbejde med, kan organiseres på forskellige måder. Det kan forefindes med, at der skal løses en gåde ad gangen for at låse op for den næste. Det kunne også være I får en masse gåder på samme tid, som I sammen arbejder rundt om. Alle disse måder at løse gåder på, kan I vælge fra gang til gang. Forelsker I jer i det fysiske spil, så er der mulighed for at eksperimentere med en masse spændende måder at spille på.