Sydøstasienstudier - Thai & Indonesisk - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Sydøstasienstudier - Thai & Indonesisk

Elsker du at rejse i Østen og nyder folkefærdet? Og kunne du godt tænke dig en dag at slå dig ned i måske Thailand eller en af de andre sydøstasiatiske lande, for at leve og arbejde? Så fortsæt med at tage en kandidatuddannelse i Sydøstasiaen studier.


Vælger du at læse Sydøstasien studier på kandidatniveau, så vil du få sproglige udfordringer, der helt sikkert vil skærpe dine kompetencer og forbedre din udtale og grammatik markant.


Københavns universitet opfordrer kraftigt studerende på Sydøstasienstudier uddannelsen til at tage på studieophold eller i virksomhedspraktik i Asien. Her får du bedre mulighed for at studere historie, kultur, politik og økonomi på tætteste hold, samtidig med at du får knyttet sociale- og netværksmæssige bånd til andre studerende.


Den spændende historie og kultur der er i hele området, som vi ikke hører så meget om i historie og samfundsfagstimerne i Danmark, vil fascinere dig og du vil få et indgående kendskab til området og dets betydning for udviklingen af landene i hele Sydøstasien.


Du vil blive uddannet til at være en form for ekspert på visse områder, så du efterfølgende kan søge jobs som næsten hvad som helst der har med Sydøstasien at gøre.


Jobmuligheder

Du kan komme til at arbejde for et firma som projektleder, hvor du står for oplæring og træning af medarbejdere, eller HR person.


Du kan også blive deres kontaktperson i Østen.Relaterede studenterjobs

Turistguide og oversætter.