Sundhedsteknologi - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Aalborg SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Aalborg Universitet
By Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Aalborg Universitet
Sundhedsteknologi

Som færdiguddannet kandidat i Sundhedsteknologi vil du være en meget eftertragtet person i biomedicinalbranchen og i bioteknologibranchen.


På den to-årige kandidatuddannelse har du mulighed for at vælge et hovedområde du kan specialisere dig i. De tre muligheder er:


* Medicinsk informatik


* Medicotekniske systemer


* Drug and Tissue Technology


Undervisninger foregår i forskningsgrupper, hvor fordelen er, at du altid har adgang til det nyeste forskning indenfor det aktuelle hovedområde. Al undervisning foregår på engelsk, hvilket betyder at du får endnu flere muligheder for jobs, også i udlandet.


Du kommer efterfølgende til at arbejde sammen med læger, hvorfor du skal kende lidt til deres fag. Du skal være med til at indføre det nyeste teknologi, som du får en grundlæggende undervisning i på uddannelsen. Den teknologi du er med til at udvikle og indføre på sygehusene, vil hjælpe til med at forbedre patienternes forløb, diagnoser og behandling.


Nogle af de fag og emner du kommer til at beskæftige dig med på uddannelsen er:  • Signalbehandling og billedanalyse

  • Mønstergenkendelse og beslutningsstøtte

  • Kliniske informationssystemer

  • Sensorisk-motorisk kontrol og rehabiliteringsteknologi

  • Fysiologisk modellering


En del af dit projektarbejde vil foregå på Aalborg Sygehus, hvor du også var på bacheloruddannelsen. Denne netværkskontakt til sygehuset er det vigtigt at holde ved lige og udvide så meget du kan så du øger dine chancer for ansættelse enten på sygehuset eller i en privat virksomhed.


Jobmuligheder

Du kan blive ansat i private virksomheder der sælger udstyr og medicin til hospitaler. Især de virksomheder der kræver at man har en viden indenfor både det tekniske og det biologiske har du en fordel fremfor andre ansøgere.Relaterede studenterjobs

Fortsæt dit arbejde som portør på sygehuset eller som tutor for de nye elever.