Spar transportpengene med en ny cykel

Spar transportpengene med en ny cykel

Annonce

Der er mange udgifter og få indtægter, når du er studerende. Det bliver hurtigt en kunst at strække SU’en så langt som overhovedet muligt for at få tingene til at hænge sammen. Og selv, når du mestrer den kunst, så er det svært at finde pengene til at have det sjovt samtidigt. Det handler i høj grad om at spare på de udgifter, du kan undvære. En af de poster, der hurtigt bliver rigtig dyr, er transportposten. Togbilletter og busbilletter løber hurtigt op i mange penge, hvis du skal til og fra studiestedet og måske også på besøg hos en ven en gang i mellem. Du kan spare de penge, hvis du anskaffer dig en cykel, som du bruger i stedet for tog og bus. Det giver god motion, og det bliver hurtigt en vane, der sparer dig penge. Du kan finansiere cyklen med et lån fra Vipbanks.

 

En god jernhest holder længere

Det kan være fristende at spare penge på cyklen, men det kan godt blive dyrt i den lange ende. En cykel i ordentlig kvalitet kan holde hele din studietid uden at blive for dyr i regninger fra cykelsmeden, fordi tingene falder fra hinanden. Det er aldrig en dårlig investering at købe en cykel fra gode mærker som eksempelvis Kildemoes eller andet, fordi du får en cykel, der er lavet i holdbart og let materiale. En cykels vægt betyder rigtig meget, hvis du har bakker, du skal op ad. Det bliver hurtigt hård og demotiverende, hvis cyklen er for tung.

 

Mange gear er gode op ad bakke

Der er stor forskel i, hvor mange gear en cykel har. Det betyder ikke meget, hvis du bare skal cykle ligeud, men hvis du skal op ad bakke, er det rigtig godt at have lave gear, så du ikke skal syre helt til, uden du bevæger dig særlig meget fremad.