Skriv!

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Aarhus Ingen SU eller løn Højskolekurser 12 år Ingen Nørgaards Højskole
By Aarhus
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 12 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nørgaards Højskole
Skriv!

Linjeansvarlig: Kristian Næsby


Skriv! på Nørgaards Højskole er en moderne og nytænkende skrivelinje. Her arbejder vi ikke kun med filmmanuskripter eller lyrik, vi præsenterer alle grene inden for det skrevne ord. Vores holdning er, at man ikke nødvendigvis bliver en god dramatiker ved kun at skrive dramatik. Men tværtimod, at man kan blive meget bedre til at skrive filmmanuskripter gennem sit arbejde med eksempelvis lyrik. Jo mere man ved, jo mere man eksperimenterer, og jo mere man har prøvet, desto mere interessant kan det man selv producerer blive.


Skriv! Er for dig som har skrevet digte, noveller, dramatik eller filmmanuskripter til skrivebordskuffen alt for længe. Skriv! Er for dig der har hovedet fuld af idéer og historier men mangler vejledning, form eller inspiration til at få historierne ud af hovedet og ned på papiret. Skriv! Er for dig der gerne vil udfordres på din kreativitet og litterære skabertrang. Skriv! Er for dig som er interesseret i det skrevne ord, det oplæste ord, det rappede ord, det råbte ord, det sammenklappede ord, det farlige ord.


Sæt dig ud i naturen og modtag inspiration. Sæt dig på et hustag, eller der hvor du får den bedste inspiration og lad tankerne slippe fri. Skriv det første ned du tænker på og lad dine fingre fortsætte henover tastaturet. Du ender med at blive overrasket over hvor meget du har fået skrevet og hvad der står.


Kig det igennem efterfølgende find den røde tråd og ret det til. Du kan altid ændre nogle ord til nogle mere spændende synonymer. Når du har skrevet din første novelle eller sang færdig kan du mærke glæden ved at læse det igennem.


Jobmuligheder

Forfatter