Scenekunst og skuespilsteknik

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding Ingen SU eller løn Fagkurser Ingen Move'n Act
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Move'n Act
Scenekunst og skuespilsteknik

Teaterskolen Move'n Act leverer professionel og levende undervisning i scenekunst. Her finder du de perfekte rammer, for at arbejde intensivt med dit sceniske udtryk. Hvad enten du er kommende skuespiller eller ønsker at bruge din fremtræden i andre sammenhænge, kan vi hjælpe dig til at nå dine mål.

Move’n Act tilbyder uddannelsesforløb af varierende længde:


1-årig uddannelse
Den 1-årige Uddannelse i Scenekunst giver dig mulighed for at gå i dybden med din skuespilfaglige læreproces. Her indøves og forbedres dine tekniske færdigheder gennem fag som fysisk teater, dramatik, dans og floorwork, stemmetræning og meget mere. 
Uddannelsen afsluttes med en forestilling på en professionel scene.


Træd Frem
På Træd frem får du 18 ugers intensiv undervisning i grundlæggende skuespilteknik, dans, sang mm. Dette forløb opbygger dine grundlæggende færdigheder gennem systematisk træning, øvelser samt monolog- og dialogarbejde.


Skuespil fra start
Skuespil fra start er et kursus af tre måneders varighed. Her vil du lære de grundlæggende færdigheder inden for skuespilkunst og blive introduceret til fagets mange aspekter.


På de kortere kurser, har du løbende mulighed for at kvalificere dig til at fortsætte på ét af de længere uddannelsesforløb.

Der er en extra optagelsesprøve for at kunne starte på skolen, denne ligger i år mandag d. 3. august 2015. Du kan læse mere om det her!


På Teaterskolen Move’n Act er der desuden mulighed tilvælge ekstra sang og dans. Denne undervisning vil delvist ligge uden for den almindelige undervisning, og henvender sig bl.a. til dig, der sigter mod optagelse på Musicalakademiet eller lignende.


Jobmuligheder

Alt inden for kreativ udfoldelse. Teater, skuespil, dans og meget mere.