Polsk - Kandidatuddannelser

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Københavns Universitet
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Københavns Universitet
Polsk

Er du af polsk afstamning og ønsker at kende mere til dit ophav, eller har du en brændende lyst til at bosætte dig der, efter du har fået en polsk kæreste (evt. på dit bachelorstudie), så kan det være en god ide at læse videre på kandidatuddannelsen.


På kandidatuddannelsen i Polsk har du mulighed for at forbedre dine færdigheder i det polske sprog markant. Du kommer også til at arbejde videre med grammatiske finurligheder og avancerede sproglige udfordringer. Du træner samtidig din kommunikative evner i forskellige relevante situationer f.eks. jobsamtaler, oversættelsesopgaver, forretningsmøder, udfærdigelse af materiale til reklame eller markedsføring af produkter.


På den måde bliver du godt rustet til enten selv at starte en forretning op med base i Polen eller import af polske varer, eller du bliver bare godt rustet til at kommunikere med polakker, som kan være meget relevant, efter de kom med i EU og vi har en voksende samhandel med dem.


En anden retning du også kan vælge at gå efter på kandidatuddannelsen er den mere samfundsmæssige og historiske retning. Herefter kan du supplere op med kurser inden for antropologi, sociolog eller journalistik, så du kan fokusere på den retning der interesserer dig mest.


Kandidatuddannelsen er delt op, så cirka halvdelen er tiden er sprogundervisning og resten er undervisning i polske samfunds- og kulturelle forhold.


Jobmuligheder

Du vil kunne få jobs, hvor der skal oversættes eller tolkes fra polsk. Eventuelt som udenrigskorrespondent.Relaterede studenterjobs

Du kan søge arbejde på den polske ambassade og den vej igennem for et netværk inden for polske virksomheder. Du kan også kontakte polske medier og høre dem om de er interesserede i at du skriver artikler for dem.