Plan og Miljø, Civilingeniør - Kandidat

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aalborg SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Bachelor Aalborg Universitet
Københavns Universitet
By København, Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Bachelor
Uddannelsesinstitution Aalborg Universitet
Københavns Universitet
Plan og Miljø, Civilingeniør - Kandidat

Er der lidt af en bygherre gemt i dig? Eller kunne du bare godt tænke dig at arbejde med rigtigt store og omfangsrige projekter indenfor byplanlægning, så kig nærmere på Plan og Miljø.


Har du mod på at starte kandidatuddannelsen i Plan og Miljø, så bliver du helt sikkert ikke skuffet! Du er sikkert også allerede blevet bidt af det, hvis du har taget bacheloruddannelsen.


Du fortsætter hvor du slap på bachelordelen med en specialisering indenfor 1 af følgende 3 hovedområder:


- Environmental Management
- Urban Planning and Management
- Sustainable Energy Planning and Management


Environmental Management handler om planlægning og opførsel sat ind i en miljømæssig sammenhæng. Det kan være en planlægning af en infrastruktur, der mindsker miljøets påvirkning af udledte CO2 gasser, en reduktion af industrielle produkters miljøbelastning eller bæredygtig udvikling af produktionsforhold i private og offentlige virksomheder.


Urban Planning and Management handler simpelthen hvordan byudvikling og byplanlægning mest hensigtsmæssigt tilrettelægges. Det er et kæmpe projekt med mange komponenter at tage hensyn til som miljøet, transportsystemet, infrastrukturen og meget mere.


Sustainable Energy Planning and Management er energiplanlægning på et høj niveau. Det dækket alt fra vindkraft og hvordan en specifik energiform implementeres i en eksisterende samfundsstruktur.


Det nye ved kandidatdelen er, at alt undervisning foregår på engelsk, og en del af dine medstuderende og undervisere er fra udlandet. Du kommer til at arbejde i grupper med projekter, som fremstiller en konkret problemstilling, der skal løses.


Når du har gennemført uddannelsen er du uddannet civilingeniør også kaldet cand. polyt.


Jobmuligheder

Du får muligheder både i det private i ingeniørvirksomheder og i det offentlige, hvor du vil kunne komme til at stå for byplanlægning ned fra de mindste detaljer til det største brobyggeri.