Oplev Den Forbudte By i dit sabbatår

Oplev Den Forbudte By i dit sabbatår

Annonce

Hvis du er en af de mange unge, der holder sabbatår, er du måske i tvivl om, hvad du skal lave i de 12 måneder. Mange vælger at arbejde i en bager eller som lærervikar for at tjene op til højskole eller flytning. Hvis du er mere eventyrlysten, har du måske haft en drømmerejse i tankerne. Men nu hvor det er så nemt at rejse rundt i verden, kan det næsten være svært at finde ud af, hvilket sted man skal vælge. Hvis du elsker historiske byer med spændende kultur, så kan Kina være et godt bud.

Kina – det gamle kejserrige

Kina er et kæmpe land med næsten 1,4 millioner mennesker. Der er derfor mange byer og steder, hvor man kan gå på opdagelse. Hovedstaden Beijing er kendt for Den Kinesiske Mur, som anslås for at strække sig mellem 3.000-5.000 km. Det er et historisk bygningsværk, så hvis du er vild med historie, er det uden tvivl et besøg værd.

Beijing byder også på seværdigheder som Den Forbudte By, som jo lyder ret mystisk. Den Forbudte By er det gamle kejserlige palads fra Ming-dynastiet. Området har været åbent længe, men først i 2019 kunne man få lov at besøge det indre af paladset, så det er helt klart noget, der skal krydses af på listen.

Hvis du gerne vil opleve andet end hovedstaden, kan destinationer som Shanghai være spændende steder at udforske. Kinas største by kan byde på kæmpe skyskrabere, rige muligheder for shopping og lækker mad. Hvis du er klar på at tage i byen, er nattelivet i Shanghai en verden af spændende klubber. Hvis du ikke helt er overbevist af Shanghais futuristiske stemning, så er der stadig kulturhistorie i den store by i form af en 400 år gammel have med traditionelle huse.  

Kig på rejser til kina og få lov til at opleve en masse historie, kulturchok og spændende mad.