Medieproduktion og ledelse

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København SU berettiget Professionsbachelorer 3 år Gymnasiel Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Professionsbachelorer
Varighed 3 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Medieproduktion og ledelse

Uddannelsen i medieproduktion og ledelse giver dig kompetencer, så du er klædt på til at kunne klare et job som leder i mediebranchen.


Da du bliver den ledende figur i virkelige verden bagefter er det vigtigt at have være en naturlig ledelsestype for at tage denne uddannelse.


Du skal igennem tre fagområder: ledelse, kommunikation og medieproduktion, hvor du bl.a. lærer om produktion, markedsføring og ledelse både i de trykte medier, men også web.


Du lærer hvordan de forskellige medier produceres og fungerer, og du lærer om de grafiske teknikker. Derudover skal du lære om økonomi, kommunikation, retorik, jura og ledelse samt rådgivning af kunder og selve markedsføringsdelen. Så kan du styre organisationen som en virksomhed.


Du bliver kort sagt en projektleder indenfor mediebranchen.


 


Hvad går uddannelsen ud på?:Krav til personlige egenskaber på uddannelsen:Jobmuligheder

Efter endt uddannelse kan du f.eks. få arbejde på et reklamebureau, et forlag eller i en grafisk virksomhed. Din titel kan være koordinator, projektleder eller produktionsleder.Specielle adgangskrav

-studentereksamen (stx), højere forberedelseseksamen (hf), højere teknisk eksamen (htx), højere handelseksamen (hhx) eller eux -erhvervsuddannelse som grafisk tekniker eller mediegrafiker (trin 2) For at blive optaget skal du bestå en optagelsesprøve, som skolen afholder.