Medialogi - Kandidat

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aalborg SU berettiget Kandidatuddannelser 2 år Gymnasiel Aalborg Universitet
Københavns Universitet
By København, Aalborg
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Kandidatuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Gymnasiel
Uddannelsesinstitution Aalborg Universitet
Københavns Universitet
Medialogi - Kandidat

På overbygningen af Medialogi bliver dine evner og viden inden for det kreative virkelig sat på en prøve. Du kommer til at gå i dybden med udvikling af nye multimodale interfaces og virtual reality applikationer. Du vil hurtigt erfare at teknisk viden om processer, applikationer og design ikke er nok i sig selv. Der bliver sat høje, men realistiske krav til den måde du arbejder med din kreativitet på.


Du vil også tage dit studie af mennesket til et højere niveau, så du nu kan se sammenhængene mellem de menneskelige sanser og hvordan de fungerer og interagerer med æstetiske præsentationer eller grafiske computerspil.


Du skal lære at målrette dine kreativiteter til hele menneskets sanseflade, så din kommunikation virker så effektivt som muligt.


Det visuelle udtryk skal også gerne matche det udtryk som kommunikationen skal repræsentere. Det vil sige hvis det er en reklame for en bil du vil lave, så skal du tænke flere ting ind i medialogien. Både medietype, hvilken platform det skal markedsføres på, farver, udtryk og de kulturelle forskelle der kan være i målgruppen.


Så glæd dig til et spændende, krævende og meget givende uddannelsesforløb, hvor du ikke vil fortryde at du valgte denne vej!


Jobmuligheder

Du kan blive filmproducent, reklamemedarbejder, mediegrafiker m.m.