Lovsangsleder

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav
Aarhus Ingen SU eller løn Højskolekurser 1 år Ingen
By Aarhus
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Varighed 1 år
Adgangskrav Ingen
Lovsangsleder

Som uddannet lovsanger fra Kantoriet lærer du at blive dygtig til det musikalske håndværk. Du lærer at leve et liv med tilbedelse og at kunne inddrag andre i dette. Du lærer at lede en gruppe ind i lovsang og tilbedelse samt at oprejse andre lovsangsledere.


Uddannelsen til der tager dig fra at være en forsanger til en lovsangsleder indleder forløbet med fokus på dit personlige discipelskab. Dit kendskab til Gud, din fællesskabsfølelse og dit kald til Gud prioriteres. Senere i forløbet fokuseres der mere på dine musikalske kompetencer og dit åndelige lederskab i din menighed. Du uddannes med andre ord i at bestride en lille eller stor plads i din menighed med bravur.

I praksis
Uddannelsen foregår over et år i form af fire weekend-samlinger samt "huddle" (Huddle er et slags time-out, hvor der bliver fulgt op på processen og det videre forløb planlægges) i din egen menighed hver anden uge. Weekendsamlingerne foregår i Aarhus Valgmenighed som er rig på fællesskab og sparring. Videre følges der løbende en online huddlegruppe, der hjælper dig med at omdanne det du har lært til noget du kan bruge i praksis.

Kantoriet
Du lærer at blive en dygtig lovsanger på Kantoriet. Det startede tilbage i 2011 og har uddannet mere end 50 lovsangere fra over 20 menigheder.Jobmuligheder

Lovsangsleder, korleder, musikalske jobs, undervisning o.l.Relaterede studenterjobs

Kirkeligt arbejde, korsanger, korleder, pædagogisk arbejde m.v.